NOA VISION
noa vision led tv

43” N43LFO

SVJEŽA PERSPEKTIVA

Pripremite se da obogatite središte svog životnog prostora novim kompaktnim pametnim televizorom, stvorenim da stane gotovo svuda u vaš životni prostor! Uživajte u povećanom zaslonu sa smanjenim rubovima i tehnologijom „Anti Blue Light“ te s boljom kvalitetom zvuka uz svjetski poznato DOLBY AUDIO zvučno rješenje, koje se u kinima širom svijeta dokazuje kao vrhunski zvuk visoke vjernosti.

ANTI BLUE LIGHT

Kao glavni medij za zabavu, većina obitelji odlučuje gledati televiziju noću prije odlaska u krevet, što rezultira štetnom plavom svjetlošću za oči. Što više provodite vrijeme gledajući TV to je veća je šteta za vaše oči. Stoga treba dovoljno pažnje posvetiti štetnosti plave svjetlosti na očima, posebno na tinejdžerima i djeci.

Ovaj NOA Vision uređaj je opremljen sa „Anti Blue Light“ tehnologijom. Koristimo posebno LED osvjetljenje koje izmjenjuje spektar LED svjetlosti i smanjuje štetno plavo svjetlo kratkog vala, tako da možete uživati u gledanju svojih omiljenih filmova i TV emisija bez straha od štetne plave svjetlosti.

Podrška