NOA

NOA is a Croatian mobile phone manufacturer with a strong presence in the SE European region, and a tendency of growth and expansion into the rest of Europe.

NOA cilja na vodeću poziciju u B segmentu smartphone tržišta uz pomoć affordable premium filozofije, te je u tom polju napravila velike pomake tokom zadnjih pet godina. NOA H10le (2017) i NOA N10 (2018) pametni telefoni primili su EISA Best Buy smartphone nagrade, potvrđujući kvalitetu i vrijednost NOA branda.

VIZIJA

Pokretanje našeg branda sa ruba globalne penetracije uz pomoć agilnog branda i podrške kupaca, do branda koji je uspješno ostvario vodstvo u B segmentu branda, te daje najbolji omjer cijene i opcija za naše kupce.

ETOS

Mi smo ovdje za vas, sada i u budućnosti.


Naša djelatnost

Naš cilj je davanje najnovijih mobilnih tehnologija širokoj publici po najpovoljnijoj mogućoj cijeni. Naši uređaji su stvoreni kako bi zadovoljili potrebe naših korisnika koji žele dobiti najveću vrijednost za svoj novac, i koji znaju gdje ga naći.

Element

Tokom povijesti, različite kulture su prepoznavale četiri elemenata koji su se međusobno nadopunjavali, spajajući se u jedinstvenu cjelinu.

Ova filozofija nas je inspirirala na stvaranje NOA Element linije mobilnih telefona, gdje je svaki uređaj stvoren kako bi obogatio vaš život.

Mobilna tehnologija je promijenila način na koji komuniciramo sa drugim ljudima i sa ostatkom svijeta. Svijest o ovoj činjenici je oblikovala dizajnerski proces NOA mobilnih telefona, koji su stvoreni kako bi se integrirali u vašu dnevnu rutinu i olakšali vaš život.

Kako bi realizirali naš potencijal, moramo također realizirati naše granice. Testiranje naših granica je jedinstveno iskustvo koje može poboljšati naše živote i pomoći nam da poboljšamo sebe i svijet oko nas. NOA testira granice tehnologije zadnjih 10 godina, donoseći nove i inovativne uređaje na tržište svaki put.

Jedinstvena vrijednost

Puno robnih marki nude ograničenu podršku nakon prodaje, ili ju uopće ne daju, prepuštajući maloprodajama i preprodavačima da odrađuju taj dio posla. NOA nudi produženo jamstvo i garanciju, čime jamčimo da stojimo 100% iza svojega proizvoda

zemlja

voda

zrak

vatra

ČETIRI ELEMENTA KOJI SE SPAJAJU U JEDINSTVENU CJELINU

Goruća strast

Što je to što nam daje strast za životom? Odgovora ima onoliko koliko ima ljudi na svijetu. No ipak, svi se možemo složiti da istinska strast dolazi od bavljenja stvarima koje volimo. Mi smo ucijepili našu strast i ljubav u NOA brand, pažljivo birajući svaku komponentu kako bi bili sigurni da je krajnji proizvod odraz našeg posvećenja izvanrednosti.

Neograničeni prostor

Kako bi realizirali naš potencijal, moramo također realizirati naše granice. Iskušavanje naših ograničenja je jedinstveno iskustvo koje može promjeniti naše živote nabolje i pomoći nam da unaprijedimo sebe i svijet oko nas. NOA već 10 godina testira granice tehnologije, donoseći na tržište nove i inovativne uređaje.

Davanje života

Mobilna tehnologija je promjenila način na koji komuniciramo s drugim ljudima i sa svijetom. Sada smo bliže nego li smo ikada bili u povijesti čovječanstva. Poznavanje te činjenice je oblikovalo proces dizajniranja NOA mobitela, koji su osmišljeni kako bi se glatko integrirali u vašu dnevnu rutinu, čineći vaš život lakšim.

Sve stvari, ukljućujući nas, su pune potencijala.Realizacija tog potencijala nam omogućava da se istinski razvijamo i rastemo kao osobe.

VJEČAN RAST

NOA je prevalila dug put od skromnih početaka, aktualizirajući se kao brand koji sadrži puni spektar uređaja koji imaju ponešto za svakoga.

5 Godina na tržištu

55 Različitih modela

500 Tisuća korisnika