Uvijek u stilu

noa n5se
NOA N5se

Elegancija koja traje

Savršeni stil, dostupan svima

Mode i stilovi se mogu mijenjati, ali neke stvari su vječne. Uzeli smo jednostavne, elegantne oblike prisutne u svim bezvremenskim dizajnima i primjenili ih na N5se, time osiguravajući da će vaš mobitel uvijek biti aktualan.

cpu

MT6750T Octal

ram_rom

4GB / 64GB

unibody

Alu unibody

hardness_glass

HD AMOLED

fingerprint

Fingerprint

camera

13MP / 13MP

Aluminijski unibody dizajn

Jednostavno zapanjujući

noa n5se horizontal

Stvoriti uređaj koji se razlikuje od sličnih na tržištu je teško, ali nije nemoguće. Jedan način postizanja elegantnog profila mobitela je stavljanje svih lomljivih dijelova u čvrsto aluminijsko kućište, koje pojačava jačinu i izdržljivost, istovremeno zaokružujući izgled uređaja s mat podzadinom. Sve što vam treba, zaštićeno čistim metalom!

Dobra vremena, trajno sačuvana

16MP SELFIE KAMERA
13MP + 5MP STRAŽNJA KAMERA

16MP / 13 + 5MP

Zabilježite zabavu koju ste doživjeli s vašim prijateljima i obitelji, i podijelite ju sa svijetom uz pomoć kamera Vašeg NOA N5se, mobilnog telefona stvorenim da vas stavi u centar pozornosti!

noa n5se front
noa n5se back
noa dts icons

Visokokvalitetni zvuk, gdje god se nalazili

noa dts icons noa dts icons noa dts icons

Zasebni playeri nam više nisu potrebni kako bi uživali u glazbi, no to istovremeno znači da smo žrtvovali vjernost reprodukcije radi praktičnosti. S NOA N5se mobitelom i njegovim zvukom poboljšanim sa DTS tehnologijom, uspjeli smo vam pružiti visokokvalitetni iskustvo u kojemu možete uživati čak i u pokretu!

noa n5 amoled

Kristalno čisti prikaz

5.5” HD AMOLED

Provodimo puno vremena u gledanju ekrana mobitela kako bi provjerili ažuriranja statusa, poruka, video klipova i ostalih oblika zabave, te je šteta ako to znači da moramo trpiti displeje sa prigušenim bojama. NOA N5se i njegov AMOLED display pruža širok i bogat spektar boja, koji daje vašem mobilnom iskustvu cijelu novu dimenziju!

noa n5 battery

5000 mAh baterija

Osvježite vaš stil

Svaki dan koristimo naše mobilne telefone do krajnjih granica, i kao cijenu plaćamo drastično skraćeni vijek baterije. Kako bismo riješili takve probleme, dali smo NOA N5 bateriju od 5000 mAh, kako bi smo dali korisnicima još više mogućnosti korištenja uređaja, bez straha od ispražnjivanja baterije tokom dana. NOA N5se – ovdje za vas!

PumpExpress+ Tehnologija

USB Type-C 2.0 brzo punjenje baterije

Duga vremena punjenja sputavaju vaš mobilni život i vežu vas za jedno mjesto, te smo stoga opremili NOA N5se sa PumpExpress+ tehnologijom punjenja, koja koristi varijabilne nivoe voltaže kako bi napunila vaš mobitel još prije nego što očekujete!

noa n5 battery

Izrazite se s NOA N5se!

noa n5 display

Tehničke specifikacije

 • MT6750T Helio P10 8xCortex-A53,1.5GHz
 • 5.5” HD AMOLED 720*1280
 • 4GB RAM
 • 64GB
 • 5000 mAh
 • Android 7.0
n5 noa mobile sketch
 • 16MP / 13 + 5MP
 • 4G LTE
 • A-GPS
 • Dvostruki Nano SIM
 • USB Type-C FastCharge
 • 154.5*75*7.9mm

Podrška